ons. 21. apr. | Webinar

Online kursus - Børnesygdomme

På kurset får du en grundig gennemgang af de mest almindelige børnesygdomme. Du undervises altid af en læge og du kan stille spørgsmål undervejs.
Billetter er desværre udsolgt.
Online kursus - Børnesygdomme

Tid & sted

21. apr. 20.00 – 21.30
Webinar

Om begivenheden

På kurset får du en grundig gennemgang af de mest almindelige børnesygdomme. Du undervises altid af en læge, som vil give dig vejledning i og gode råd til, hvordan du skal håndtere de mest almindelige børnesygdomme. Du lærer, hvad der normalt for et sygt barn, og hvornår du skal ringe til din læge eller 112.

På kurset får du vigtig viden omkring:

- Falsk strubehoste - Luftvejsproblematikker

​- Feber

- Feberkramper

- Udslæt

- Børneeksem

- Skoldkopper

- Børnesår

- 3 dages feber

- Astmatisk bronkitis/astma

- Halsbetændelse

PRIS: 135 kr. 

Du vil under kurset kunne stille spørgsmål, så du kan blive tryg ved selv at yde omsorg til de mindste. Når kurset er afsluttet, vil du få tilsendt et link indenfor 12 timer til det filmede kursus, så du kan gense det i op til 14 dage. Vi bruger Zoom i forbindelse med afvikling af online-kurset, og du kan tilgå både på computer og mobilen.

Vigtige informationer

Fem gode råd før webinaret begynder:

1. Det er en rigtig god idé af oprette en gratis konto hos ZOOM før webniaret. På den måde er du sikret, at alting virker, før du sætter dig til skærmen på dagen.

2. Brug et par høretelefoner - så kommer der ikke resonas.

3. Koden til webniaret er i linket, så du skal blot trykke på linket.

4. Log ind 10 minutter før webinaret begynder, så kan du nå at fixe tekniske problemer.

5. Skriv dine spørgsmål ned løbende i dagene op til, så du ikke glemmer, hvad du gerne vil have svar på.

Husk at webniaet bliver optaget, og I får en lille film af webinaret, som I kan gense op til 14 dage efter. Det er ikke tilladt at dele flimen med andre, eller lægge den op på YouTube eller sociale medier. Copyright/ophavsret ligger hos Førstehjælp DK

Refusion af billet: Der ydes ikke refusion for denne ydelse, men du er meget velkommen til at give din billet til en anden.

Del denne begivenhed